10/09/2016

Sari Karhu

Olen aloittanut yrittäjänä 2015 maaliskuussa, sitä ennen olen työskennellyt lähihoitajana useita vuosia. Lähihoitajaksi valmistuin vuonna 1997. Silloin lähihoitajan nimike oli uusi ja meitä hieman vierastettiin työmarkkinoilla. Pelkona oli, että viemme muiden hoitajien työpaikat. Niin ei onneksi käynyt vaan lähihoitaja löysi oman paikkansa työmaailmassa. Oma työkokemukseni on pitkälti vammaistyön puolelta. Se on antanut paljon eväitä elämään niin kolmivuorotyön muodossa kuin erilaisissa ihmissuhteissa.

Jalkojenhoito on kiinnostanut kauan ja lähdin opiskelemaan alaa heti kun sain mahdollisuuden. Tunnetusti nälkähän kasvaa syödessä ja nyt lähihoidon rinnalle on tullut myös vyöhyketerapia, intialainen päänhieronta, chakrahoidot ja viimeisimpänä tulokkaana enkelitulkinnat- ja hoidot.

Kotipalvelu vanhusten kotona mahdollistaa myös lähihoitajan ammatin ylläpitämistä ja se on ihana lisä kaiken muun ohella. Kotipalveluuni kuuluu omaishoitajien tukeminen, toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen, siivous sekä asiointiapu. Myös henkilökohtainen apu esimerkiksi ulkoilutuksen muodossa on yksi osa työtäni.

Yritykseni eli käytännössä minä olen hyväksytty myös Rauman kaupungin palveluseteliyrittäjäksi.

Itsestäni sen verran, että minulla on aikuiset lapset ja tällä hetkellä neljä ihanaa lastenlasta sekä aviomies. Harrastelen silloin kun ehdin mm. valokuvausta ja teen esimerkiksi valokuvauskeikkoja häihin, rippijuhliin, syntymäpäiville ja ristiäisiin. Muihin harrastuksiin jää vähemmän aikaa, mutta pidän työstäni niin paljon, että se käy myös harrastuksesta.

Toivottelen teidät kaikki sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan hoitoihini ja muihin palveluihini.

Sari

 

sari-0916